Kom ik in aanmerking voor Google Pay

Google Pay is alleen beschikbaar voor gebruikers uit België, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Ierland, Italië, Kroatië, Noorwegen, Polen, Slowakije, Spanje, Tsjechië, het Verenigd Koninkrijk, Zweden, Zwitserland, de Verenigde Staten en Singapore.

Je Android-apparaat moet ook NFC (near-field communication) en HCE (host card emulation) ondersteunen om compatibel te kunnen zijn met Google Pay. Als je wilt controleren of Google Pay op je apparaat functioneert, ga je naar 'Instellingen' op je apparaat en selecteer je 'Draadloos en netwerken'. Tik vervolgens op 'Meer'. Als NFC wordt weergegeven, kun je in winkels betalen via Google Pay op je apparaat.