Wat is er gedekt door de apparaatverzekering?

Revolut biedt wereldwijde bescherming tegen alledaagse incidenten: vallen, breukschade, barsten in het scherm, vloeistofschade en defecten buiten de garantieperiode.

Verlies of diefstal wordt niet gedekt, omdat wij om de volgende redenen vinden dat wij onze klanten hiermee geen meerwaarde bieden:

• Met apps als Zoek iPhone kunnen klanten hun apparaat volledig vergrendelen en dit betekent dat oprecht verlies/diefstal tegenwoordig bijna niet meer voorkomt.
  • Er worden veel valse claims voor verlies/diefstal ingediend en dit is moeilijk om te voorkomen, maar hierdoor betalen klanten wel een hogere premie voor hun verzekering.
  • Voor verzekerden zijn claims voor verlies/diefsal ingewikkeld en vaak gedoe, omdat je hiervoor bij de politie aangifte dient te doen.