Mijn telefoon is zoekgeraakt of gestolen

Jouw Revolut-kaart werkt nog steeds zonder je smartphone. Je kunt nog steeds kaartbetalingen doen en contant geld opnemen, en zelfs je rekening via bankoverschrijving aanvullen.

We raden je echter aan om de Revolut-app op je nieuwe smartphone te downloaden, je telefoonnummer in te voeren (gekoppeld aan je Revolut-account) en de herstelstroom voor accounttoegang te volgen om een nieuw telefoonnummer aan je Revolut-account te koppelen. Als je niet alle verificatiestappen kunt voltooien, is ons chatondersteuningsteam beschikbaar om je te helpen bij het herstellen van toegang tot je account.

Maak niet nog een rekening aan - neem gewoon contact met ons op om je nieuwe apparaat te verifiëren.