Ik ben mijn wachtwoordcode vergeten

Als je je wachtwoord bent vergeten om toegang te krijgen tot de Revolut-app, tik je op ‘Wachtwoord vergeten?’ op de inlogpagina van de app en volg de eenvoudige instructies om je wachtwoord te resetten. Mogelijk wordt je gevraagd om een selfie te maken en enkele vragen te beantwoorden om het verificatieproces te voltooien.

Als je problemen hebt, staat ons ondersteuningsteam klaar om je te helpen via chat. Als het verificatieproces mislukt, kun je contact met ons opnemen via de chat in de app, zelfs als je niet bent ingelogd.