Mijn rekeningafschriften weergeven

Het is mogelijk om een afschrift per gekozen valuta te genereren. Ga naar het startscherm, selecteer de valuta op de “accountselector”, druk op “...” om meer te zien en tik op “Afschrift“. Selecteer het datumbereik en de bestandsindeling (PDF of Excel) van je overzicht. Tik vervolgens op ‘Genereren’ en je kunt je rekeninggeschiedenis op je scherm zien. Als je het overzicht wilt downloaden, tik je op het pictogram voor exporteren in de rechterbovenhoek van het scherm. Je kunt dit overzicht naar je telefoon downloaden.

Als je toegang wilt tot andere documenten in de app (toegang voor personen, kaartbevestiging, rekeningbevestiging of toeslagenoverzicht), open je het gedeelte “Profiel” en selecteer je “Documenten“.