Hoe koop ik een loungepas?

Onze loungepassen zijn te koop voor Premium- en Metal-gebruikers in het gedeelte 'Lounges en SmartDelay' onder 'Profiel' → 'Widgets'. Je kunt een loungepas voor jezelf en je reisgenoot/reisgenoten rechtstreeks kopen via de Revolut-app.

Loungepassen komen in aanmerking voor gebruik in een van onze ondersteunde lounges. Selecteer 'Nieuwe loungepassen toevoegen' in het hoofddashboard van de lounges in de app en je bent helemaal klaar.

Denk eraan dat de persoonsgegevens op elke loungepas overeen moeten komen met de gegevens op je boardingpass.