Wordt er op de waarde van het artikel afgeschreven als ik een claim indien?

Ja, voor de Aankoopbescherming wordt een afschrijving van 5% per maand toegepast vanaf 90 dagen na de aankoop. Voor de Retourbescherming en terugbetalingsgarantie wordt geen afschrijving toegepast.

Om te illustreren hoe de afschrijving werkt, laten we een item van £ 1.000 overwegen.

• Tot 3 maanden (90 dagen), kun je nog steeds £ 1.000 claimen
  • Tot 4 maanden (91 tot 120 dagen), kun je £ 950 claimen
  • Tot 9 maanden, kun je £ 700 claimen
  • Tot 12 maanden, kun je £ 550 claimen
  • Na 13 maanden kun je geen claim meer indienen