Welk soort evenementen wordt gedekt door de verzekering voor ticketannulering ?

Over het algemeen zijn alle evenementen die plaatsvinden op een locatie in Europa waar tickets vooraf worden verkocht, gedekt door de ticketannuleringsbescherming. Evenementen omvatten, maar zijn niet beperkt tot, culturele, sport- of vrijetijdsevenementen, een voorstelling of een pretpark.

Alleen tickets die zijn gekocht bij een detailhandelaar in het land waar je Revolut-rekening is geregistreerd of Europa worden gedekt door de Annuleringsverzekering voor tickets.

Dit is slechts een overzicht van de voorwaarden van de verzekeringspolis. Zie de Algemene voorwaarden in de app voor meer informatie.