Wat moet ik in mijn bezit hebben om een beschermingsverzekeringsclaim in te dienen?

Voor alle claimtypes moet je een foto van het ontvangstbewijs uploaden. Afhankelijk van het claimtype kan je worden gevraagd om extra documenten te uploaden als de claimonderzoeker hierom vraagt. Voorbeelden van documenten die je mogelijk moet verstrekken zijn:

• Voor diefstal: een kopie van het proces verbaal
  • Voor schade: als je artikel niet volledig verloren gaat, een kopie van de factuur voor de reparatie
  • Voor ticketannulering: een document dat bewijst dat je niet in staat was om het evenement te bereiken