Wanneer heb ik geen dekking met de ticketannuleringsbescherming?

Een paar situaties waarin de annuleringsverzekering voor tickets je niet dekt zijn:

• elke ziekte of ongeval, voorwaarde of reeks omstandigheden die je kent op het moment van de aankoop van het ticket. Zie de Algemene voorwaarden voor de volledige lijst met uitsluitingsdetails.
  • claims waarbij de dienstverlener of organisator van het evenement een voucher of een vergoeding aanbiedt
  • je onwil om het evenement bij te wonen
  • elk letsel of ziekte waarvoor geen behandeling door een gecertificeerde arts nodig was
  • verlies van de ticket(s)
  • tickets gekocht na een overheidsadvies dat voorkomt dat je een evenement bijwoont
  • evenementtickets die je voor zakelijke doeleinden hebt gekocht