Wanneer heb ik geen dekking met de terugbetalingsgarantie?

Een paar situaties waarin de terugbetalingsbescherming je niet dekt zijn:

• voor elk artikel met een aankoopprijs van minder dan € 50
  • of artikelen die zijn gekocht buiten het land waar je account is geregistreerd of Europa
  • dieren en planten, verbruiksgoederen en bederfelijke goederen, voedsel en dranken
  • als de reden voor het weigeren van de terugbetaling is dat de detailhandelaar geen retouren per post accepteert