Hoe kan ik een beschermingsverzekeringsclaim indienen?

Je kunt de contactgegevens vinden in de Revolut-app. Ga naar het tabblad 'Hub' op de hoofdnavigatiebalk van je app, tik op 'Verzekering', selecteer je verzekering en druk op 'Hulp vragen'.

Houd er rekening mee dat je wordt gevraagd om een kopie van relevante documenten te verstrekken, zoals bijvoorbeeld de ontvangst van het item of het evenementticket, politierapport in geval van diefstal als onderdeel van het claimproces.