Waar kan ik mijn lokale rekeninggegevens vinden?

Als gebruiker in het Verenigd Koninkrijk heb je toegang tot lokale GBP-rekeninggegevens. Voor toegang ga je naar het Start-scherm > tabblad Rekeningen > selecteer Britse pond > tik op de Britse vlag om je GBP-rekeninggegevens te bekijken (zorg ervoor dat je naar het tabblad Lokaal kijkt). Jouw lokale GBP-rekeninggegevens bestaan uit een sorteercode en rekeningnummer.

Je hebt ook toegang tot lokale EUR-rekeninggegevens voor overschrijvingen binnen de EU (in SEPA-gebied). Voor toegang ga je naar het Start-scherm > tabblad Rekeningen > selecteer Euro > tik op de Europese vlag om je EUR-rekeninggegevens te bekijken (zorg ervoor dat je naar het tabblad Lokaal kijkt). Jouw lokale EUR-rekeninggegevens bestaan uit BIC en IBAN.