Kan ik mijn salaris op mijn Revolut-rekening laten storten?

Overschrijvingen van je werkgever, familie en vrienden kun je rechtstreeks ontvangen op je Revolut-rekening in AED, AUD, BGN, CAD, CHF, CZK, DKK, EUR, GBP, HKD, HRK, HUF, ILS, JPY, MXN, NOK, NZD, PLN, QAR, RON, RSD, RUB, SAR, SEK, SGD, THB, TRY, USD, ZAR..

Je kunt je overschrijvingsgegevens vinden door naar het tabblad 'Start' te gaan en je valuta te kiezen-rekening. Selecteer '...' om meer te zien en klik op 'Details'.

Je vrienden en familie kunnen ook hun eigen Revolut-rekening openen en via de Revolut-app kosteloos en rechtstreeks een bedrag aan je overmaken.