Kan ik Apple Pay of Google Pay gebruiken om geld in te leggen?

Tik op 'Geld toevoegen' en selecteer dan Apple Pay of Google Pay. Als je Apple Pay of Google Pay nog niet hebt ingesteld op je apparaat, word je gevraagd om dit in te stellen.

Als je een Apple Watch hebt, kun je ook onderweg geld toevoegen aan je rekening. Open de Revolut-app, scrol naar de onderkant van het saldoscherm en druk op de knop '( )'. Selecteer het bedrag en druk vervolgens twee keer op de knop aan de zijkant om de storting te bevestigen.

Let op: American Express wordt niet ondersteund voor het toevoegen van geld via Apple Pay of Google Pay.

Je kunt alleen geld toevoegen met Apple Pay met kaarten die in de volgende landen zijn uitgegeven: Australië, België, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Gibraltar, Guernsney, Griekenland, Hongarije, Ierland, IJsland, Italië, Jersey, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Eiland Man, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Singapore, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, het Verenigd Koninkrijk en Noord-Ierland, de Verenigde Staten en en Zweden. Binnenkort meer landen.