Hoe gebruik ik Revolut Shopper?

1. Je kunt Revolut Shopper met één klik toevoegen aan Chrome – het is kosteloos! Ga naar de Chrome Store en klik op installeren.

2. Klik op extensies vanuit je browser en pin Revolut Shopper vast in Chrome 'Manage Extensions'.

3. Log in op Revolut Shopper met je Revolut-rekeninggegevens. Je wordt gevraagd om je aanmelding te autoriseren vanuit je Revolut-app.

4. Ga gewoon shoppen! Zodra je Revolut Shopper hebt geïnstalleerd, zie je het 'R'-pictogram wanneer je bij meer dan 5000 van je meest gebruikte websites winkelt. Het pictogram 'R' staat in de rechterbovenhoek van Chrome. Zorg ervoor dat je niet in de incognitomodus winkelt of je apparaat wijzigt nadat je cashback hebt geactiveerd. Houd cookies ingeschakeld om cashback te ontvangen op je aankopen, indien beschikbaar.

5. Klaar om af te rekenen? Revolut Shopper zoekt naar kortingscodes en past deze automatisch toe met de grootste korting. Tik op het pictogram Revolut in het veld Kaartnummer en je kaartgegevens worden automatisch ingevuld.