Hoe kan ik een cadeau in contant geld ontvangen?

Cadeaus kunnen worden verzonden naar een Revolut-gebruiker of naar een persoon die geen Revolut-rekening heeft. Niet-Revolut-gebruikers kunnen de cadeaus echter alleen claimen als ze een Revolut-rekening openen. Wanneer iemand je een cadeau stuurt, word je in beide gevallen op de hoogte gesteld.

Voor nu kunnen cadeaus niet naar een Junior-rekening worden gestuurd.

Als je al een Revolut-rekening hebt, ontvang je een push- en inboxbericht. Tik op de melding om de gepersonaliseerde cadeauverpakking zien.

Om de cadeaubon te openen, draai je gewoon de verpakking om en tik je op 'Cadeau inwisselen'. Je kunt het cadeau ook zien door naar het gedeelte 'Cadeaus' te gaan van het tabblad 'Mijn hub' te gaan en naar de lijst Transacties van het tabblad Home.

Als je nog geen Revolut-rekening hebt, word je op de hoogte gebracht via een sms of e-mail, afhankelijk van de informatie die de afzender heeft ingevoerd. De melding bevat stappen die je helpen bij het downloaden van de app. Eenmaal gedownload, kun je het ongeopende cadeau bekijken via de sectie Cadeaus.

Wat gebeurt er als de ontvanger de Revolut-rekening niet opent om het cadeau in contant geld te claimen?

Als de ontvanger geen Revolut-rekening opent, kan de verzender het cadeau in contant geld annuleren, waardoor het geld automatisch wordt teruggestort op jouw rekening. Om het cadeau in contant geld te annuleren, selecteert je het in de Transactielijst en klik je op de knop 'Annuleren'.

Als een cadeau in contant geld niet is geannuleerd en niet is geclaimd door de ontvanger, verloopt het na 6 maanden, dus het geld zal worden teruggestort op de rekening van de verzender.