Mijn Revolut-kaart verloopt binnenkort. Wat moet ik doen?

Je vindt de vervaldatum van je kaart op je fysieke kaart en in de app. Vanaf 28 dagen voor de vervaldatum ontvang je 'herinneringen om je verlopen kaart kosteloos te vervangen door standaardverzending naar het Verenigd Koninkrijk, de EER, Australiƫ, Canada, Singapore, Zwitserland, Japan en de VS. Als je je kaart eerder nodig hebt, kun je extra betalen voor aflevering met prioriteit aan bijna overal ter wereld. Zodra je kaart om middernacht op de laatste dag van de maand verloopt, wordt deze automatisch uit de app verwijderd en werkt deze niet meer.

Je nieuwe kaart bestellen:

• Ga naar het tabblad 'Kaarten' in de app
  • Selecteer de kaart die binnenkort vervalt
  • Tik op de knop om je vervangende kaart te bestellen