Mijn kaart is ingeslikt door een geldautomaat

Om je geld te beschermen, moet je de kaart onmiddellijk beëindigen door de volgende stappen te volgen:

• Ga naar het tabblad 'Kaarten' in de app
  • Klik op 'Instellingen' onder de kaart die door de geldautomaat is ingenomen
  • Klik op 'Kaart beëindigen'
  • Je kunt dan ook meteen een vervangende kaart bestellen.

Helaas hebben we geen controle over dit type incident omdat de beslissing om je kaart in te nemen door de geldautomaatprovider wordt genomen.

Zelfs als de geldautomaatprovider de kaart aan je terugstuurt, kunnen we deze niet opnieuw activeren omdat deze mogelijk is aangetast terwijl je deze niet in je bezit had.