Kom ik in aanmerking voor Apple Pay?

Apple Pay is momenteel alleen beschikbaar voor Revolut-klanten in Australië, België, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, IJsland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Malta, Noorwegen, Polen, Portugal, Roemenië, Singapore, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, het Verenigd Koninkrijk, Zweden en Zwitserland. We zullen binnenkort uitbreiden naar andere landen.

Je kunt je Revolut-kaarten toevoegen op een van de volgende apparaten:

• iPhone SE of meer recente modellen
  • iPad 3 of meer recente modellen
  • Alle Apple Watch-modellen
  • Mac-modellen met Touch ID