Hoe kan ik een virtuele wegwerpkaart aanmaken?

Op Android - Ga naar het tabblad 'Kaarten', je vindt een pictogram met de tekst 'Virtuele wegwerpkaart - voor veilig eenmalig gebruik'. Klik op het pictogram en gebruik zoals je een gewone kaart zou gebruiken. We kunnen de kaart direct voor je aanmaken.

Op iOS - Open het tabblad 'Kaarten', tik op het '+' icoontje, kies 'Virtuele debetkaart' en selecteer vervolgens 'Virtuele wegwerpkaart' als het kaarttype.

Eenmalige virtuele kaarten kunnen binnen enkele seconden worden gemaakt en zijn geschikt voor eenmalige online transacties. Je kaartgegevens worden na elke transactie met een virtuele eenmalige kaart automatisch opnieuw gegenereerd. Op deze manier wordt een extra beveiligingslaag toegevoegd voor online transacties en ben je beschermd tegen online kaartfraude.