Via Apple Pay of Google Pay

Tik op 'Geld inleggen' en selecteer vervolgens Apple Pay of Google Pay. Als je Apple Pay of Google Pay nog niet op je apparaat hebt geïnstalleerd, wordt je gevraagd om dit nu te doen.

Als je een Apple Watch hebt, kun je ook onderweg geld inleggen op je rekening. Open de Revolut-app, scrol in het scherm met saldi helemaal naar beneden en tik op de knop '( )'. Selecteer het bedrag en druk tweemaal snel op de knop aan de zijkant om je inleg te bevestigen.

Let op: American Express wordt niet ondersteund als kaart om in te leggen via Apple Pay en Google Pay.

Je kunt alleen inleggen via Apple Pay met kaarten uitgegeven in: België, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Gibraltar, Griekenland, Guernsey, Hongarije, Ierland, IJsland, Italië, Jersey, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Man, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Singapore, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, het Verenigd Koninkrijk van Groot-Brittannië en Noord-Ierland en Zweden. Binnenkort worden er meer landen toegevoegd.