Automatisch geld inleggen

Als je op reis gaat, raden wij je aan om automatische inleg te activeren.

Ga in de app naar 'Geld inleggen', selecteer je kaart en kies 'Automatische inleg instellen'. Kies vervolgens de voorwaarden voor automatische inleg, zodat het opgegeven bedrag automatisch wordt ingelegd op je rekening.

Er geldt een dagelijkse limiet voor automatische inleg in iedere valuta, maar je kunt altijd handmatig meer geld inleggen via de app. Nieuwe gebruikers van Revolut kunnen automatische inleg niet meteen inschakelen. We controleren je risicoprofiel regelmatig en zodra deze functie voor jou beschikbaar is, laten we het je weten via een melding in de app.