Een conciërge gebruiken

De Metal Concierge is een exclusieve functie die alleen beschikbaar is voor gebruikers van Revolut Metal. Als je een verzoek wilt indienen bij het conciërgeteam, ga je naar het tabblad 'Meer' en selecteer je het pictogram 'Conciërge'. Hier kun je nieuwe verzoeken indienen door op het pictogram 'Aanvraag indienen' te tikken. Een lid van het conciërgeteam neemt vervolgens per e-mail contact met je op om je aanvraag af te ronden.

Of je suggesties voor een restaurant wilt hebben of een lastminutereis wilt boeken: je Metal Concierge kan veel dingen mogelijk maken. Zorg dat je persoonlijke gegevens in het gedeelte 'Profiel' van de app bijgewerkt zijn, zodat we snel op je verzoek kunnen reageren.

We bevestigen de uiteindelijke prijs van de dienst voordat we via de app een verzoek doen om de betaling rechtstreeks van je Revolut-rekening af te schrijven.