Wat is mijn totale saldo?

Het 'Totaal saldo' dat in de linkerhoek van het menu Rekeningen op de webinterface of in de mobiele app op het eerste symbool aan de linkerkant verschijnt, is de som van al het geld in alle valuta's die je op dat moment op je rekening hebt staan. De getoonde valuta is je basisvaluta.

Kan ik de getoonde valuta van mijn saldo wijzigen?

Ja, dat is mogelijk. Naast de basisvaluta van je rekening kun je de valuta waarin je saldo wordt weergegeven veranderen in een van onze drie belangrijkste valuta's: GBP, EUR of USD.
Om deze instelling te wijzigen, open je de webapp, ga je naar Rekeningen en klik je op de valuta vóór het scherm 'Totaal saldo'. Er verschijnt een uitklapmenu waarin je kunt kiezen tussen GBP, EUR en USD.

Om deze instelling op je mobiele apparaat te wijzigen, open je de app en klik je op het eerste symbool aan de linkerkant. Daarna verschijnt het scherm Rekeningen en kun je linksboven je saldo zien. Om de valuta waarin het saldo wordt weergegeven te wijzigen, klik je op Hoofdvaluta onder het saldobedrag en er verschijnt een lijst met al je actieve portemonnees voor valuta's. Vanuit daar kun je kiezen tussen GBP, EUR en USD.