Hoe sluit ik mijn rekening?

Als je je rekening moet beëindigen, kun je de stappen op de website of mobiele app volgen:

• Ga naar Instellingen (van profiel in de linkerbovenhoek)
  • Scrol naar beneden en klik op Rekening sluiten
  • Kies een motief voor het sluiten van de rekening

Als je de rekening niet zelf kunt sluiten, neem dan gerust contact op met ons Revolut Business-ondersteuningsteam.

Vergeet niet:

• om eerst alle geld van de rekening te halen;
  • om te controleren of er geen lopende transacties zijn;
  • en, als je contact opneemt met ons team, om te kunnen verwijzen naar het document dat je ons hebt verstrekt voor identiteitsverificatie tijdens het onboardingproces.

Alleen de rekeningeigenaar of gebruikers met Beheerdersmachtigingen kunnen om de sluiting van een rekening vragen.

Let op: in bepaalde specifieke situaties kunnen we je rekening mogelijk niet direct sluiten.