Wat houdt 'Verzoek tot terugbetaling indienen' in?

Soms heeft een teamlid mogelijk een uitgave gedaan met zijn Revolut Business-kaart voor een persoonlijke uitgave of de uitgave viel buiten het bedrijfsbeleid.

Je kunt een terugbetaling aanvragen bij je teamlid voor het geld dat is uitgegeven:

• Ga naar het tabblad Wordt gecontroleerd van de web-app
  • Klik op een uitgave en klik op de knop Terugbetaling aanvragen
  • Je kunt een opmerking geven met de reden waarom deze uitgave is afgewezen
  • Het teamlid ontvangt een e-mail en ziet dit verzoek op zijn/haar mobiele app met de bankrekeninggegevens om de onkosten terug te betalen

Wanneer we binnenkomende betalingen detecteren voor een overeenkomend bedrag en een compatibele datum, tonen we de terugbetaling als "mogelijke terugbetaling gevonden"

Zodra de betaling is ontvangen, kun je de uitgave markeren als "Terugbetaald" Als je de onkosten markeert als "Terugbetaald", gaat deze naar het tabblad "Gecontroleerd".

Je kunt het terugbetalingsverzoek ook op elk moment annuleren door op de knop "Terugbetalingsverzoek annuleren" op de onkosten te klikken.

Als je een koppeling met Xero hebt ingesteld, worden de onkosten en een factuur voor de terugbetaling geëxporteerd, zodat je ze op de juiste manier kunt verwerken in de boekhouding.