Kan ik onverwachte kosten vastleggen?

Teamleden

Er kunnen gelegenheden zijn waarbij je zakelijke onkosten uit je eigen zak moet maken. Je kunt niet-Revolut onkosten registreren (zoals onkosten die zijn gemaakt met contant geld, persoonlijke kaarten of kaarten van andere bankrekeningen) en deze bijhouden met behulp van de onkostentool.

• Klik op de “...”-knop naast “Document scannen”;
  • Selecteer “Niet-Revolut-onkosten toevoegen”;
  • Voer vervolgens het transactiebedrag, de handelaar en de betaaldatum in;
  • Daarnaast kun je een kwitantie, onkostencategorie, beschrijving en labels toevoegen om meer details over de onkosten te geven.

Admin

Wanneer je een CSV-overzicht van je uitgaven exporteert, worden contante uitgaven geïdentificeerd als externe uitgaven. Als het wordt geëxporteerd naar Xero, wordt het geëxporteerd als een factuur in de sectie Te betalen rekeningen.