Kan ik het programma voor onkosten uitschakelen?

Je kunt Uitgaven in-/uitschakelen door naar de Instellingen te gaan. Door Onkosten uit te schakelen, kunnen jij en je teamleden geen ontvangstbewijzen bijvoegen of zakelijke onkosten bijhouden.

Als je geen onkosten wilt bijhouden op een specifieke kaart, kun je ook:

• Ga naar Instellingen
  • Klik op Gevolgde kaarten
  • Onkostenregistratie voor de kaart uitschakelen

Als het bijhouden van onkosten is uitgeschakeld voor een kaart, betekent dit dat betalingen van deze kaart niet zichtbaar zijn in Onkosten en geen onkosteninformatie van het teamlid vereisen.