Kan ik een kopie van al mijn onkosten downloaden?

Alleen goedgekeurde onkosten kunnen worden geëxporteerd. Je kunt dit op twee manieren doen:

1. Handmatig exporteren

• Ga naar het tabblad Gecontroleerd en klik op de knop Exporteren.
  • Je kunt een CSV-bestand downloaden met de onkosten voor de geselecteerde maand. Alle ontvangstbewijzen voor de onkosten worden ook opgenomen.

2. Integratie met Xero

• Als je Xero-integratie hebt ingesteld, worden alle goedgekeurde onkosten en de gegevens, inclusief ontvangstbewijzen, automatisch gesynchroniseerd met Xero
  • Als de onkosten niet konden worden gesynchroniseerd met Xero, kun je de synchronisatie opnieuw handmatig starten door te klikken op de knop Exporteren en vervolgens te klikken op Nu exporteren naar Xero