Hoe keur ik onkosten goed?

De Onkosten-app heeft 3 hoofdtabbladen:

1. Onvolledig - Een lijst van alle onkosten waarvoor informatie ontbreekt, zoals ontvangstbewijs, categorie, beschrijving of labels
  2. In beoordeling - Een lijst van alle onkosten die alle benodigde informatie hebben, in afwachting van beoordeling door de beheerder.
  3. Gecontroleerd - Een lijst van alle goedgekeurde onkosten.

Om een uitgave goed te keuren:

• Ga naar het tabblad In Review
  • Klik op een uitgave en bekijk de informatie
  • Zodra je tevreden bent, klik je gewoon op de knop Goedkeuren en de onkosten worden verplaatst naar het tabblad Gecontroleerd. Het is nu klaar om te worden geëxporteerd!
  • Je kunt ook alle informatie bewerken voordat je de uitgave goedkeurt
  • Als de uitgave niet binnen het bedrijfsbeleid valt, klik je gewoon op de knop Terugbetaling aanvragen. Je teamlid dat de uitgave heeft gedaan, ontvangt een melding om het geld aan het bedrijf terug te betalen