Hoe kan ik een betalingsbewijs toevoegen aan onkosten?

Een ontvangstbewijs toevoegen na het uitvoeren van een transactie

• Wanneer je met je Revolut Business-kaart besteedt, ontvang je een melding op je mobiele app
  • Tik op de pushmelding om de camera te openen
  • Maak een foto van de bon en upload deze onmiddellijk naar de onkostenpost!

Voeg een bon toe vanuit de mobiele app

• Selecteer de onkosten
  • Tik op het pictogram van de camera om de camera te openen
  • Maak een foto van de bon of selecteer het uit je galerij en upload het onmiddellijk naar de onkostenpost!

OF

• Ga naar de Onkosten-app -> tabblad Onvolledig
  • Klik op Document scannen om een document te uploaden
  • Het document wordt automatisch gescand en als bijlage bij de bijbehorende uitgave gevoegd!

Stuur een digitale bon door vanuit je e-mailinbox

• Ga naar Onkosteninstellingen op je mobiele app
  • Kopieer het unieke e-mailadres
  • Stuur je digitale ontvangstbewijzen vanaf je Revolut Business-loginmail naar het e-mailadres van de onkosten
  • Het doorgestuurde document wordt automatisch gescand en bij de bijbehorende uitgave gevoegd!

Opmerking: Je kunt alleen documenten uploaden die een PDF-, JPG- of PNG-indeling hebben en de grootte mag niet groter zijn dan 3 MB.

Een ontvangstbewijs van de webapp toevoegen (alleen beheerders)

• Ga naar de Onkosten-app -> tabblad Onvolledig
  • Klik op Scan document om een bestand te selecteren uit de bestandsbrowser, sleep een bestand naar het scherm of klik op het camerapictogram om een ontvangstbewijs naar de onkostenpost te uploaden
  • Het document wordt automatisch gescand en als bijlage bij de bijbehorende uitgave gevoegd!