Mijn rekeningoverzicht vinden

Je kunt een volledige accountgeschiedenis downloaden in zowel CSV- als PDF-bestanden of het overzicht weergeven in het Business-portaal. Om deze optie te vinden, ga je naar 'Home' -> 'Accounts' en kies je de relevante transactielijst en het bestandstype.

Je kunt ook rekeningafschriften van een enkele valuta downloaden door naar hetzelfde menu te gaan, een valutavak te kiezen en vervolgens 'Transacties'.

In beide gevallen kun je je overzichten ook filteren op type overdracht en een specifiek tijdsbestek daarvoor kiezen.

Je kunt ze ook downloaden in onze mobiele Revolut Business-app in CSV- of PDF-bestand. In dit geval is het echter alleen mogelijk om dit voor elke afzonderlijke valuta te doen door deze stappen te volgen:

1. Open de hoofdpagina van de mobiele app van Revolut Business
  2. Klik op de vervolgkeuzelijst naast het totale saldo
  3. Kies de gewenste valutarekening
  4. Klik op 'Afschrift'
  5. Kies het gewenste formaat
  6. Selecteer de tijd door naar beneden te scrollen op het tabblad maanden'
  7. Schakel voltooide transacties naar wens 'in' of 'uit'
  8. AFSCHRIFT DOWNLOADEN

Onlangs hebben we integraties toegevoegd met een aantal van de populairste online boekhoudtools voor extra gebruiksgemak.