Hoe kunnen we helpen?

Wat is het verschil tussen gebruikersprofielen en medewerkersprofielen?

Kort gezegd is een gebruikersprofiel een profiel dat kan worden ingesteld om een Revolut Business-rekening te beheren of om simpelweg te helpen bij het beheren van een Revolut Business-rekening. Deze profielen kunnen specifieke rollen hebben (eigenaar, beheerder, viewer, accountant) die bepalen welke rechten voor hen beschikbaar zijn of, met andere woorden, wat voor soort acties deze gebruikers kunnen uitvoeren binnen de rekening. De rechten kunnen ook handmatig worden aangepast tijdens het instellen van het profiel of daarna door de eigenaar van de rekening, een van de beheerders of een andere gebruiker met rechten om de profielen van andere gebruikers te bewerken en te beheren.
Alleen gebruikersprofielen kunnen zowel inloggen op de webinterface, als details over de rekening zelf zien op de mobiele app, in overeenstemming met hun rechten.

De medewerkersprofielen zijn vrijwel allemaal profielen van kaarthouders. Medewerkersprofielen worden ingesteld tijdens het bestelproces van de kaart. Zelfs gebruikers van de rekening moeten zelf een medewerkersprofiel aanmaken om een van onze kaarten te kunnen gebruiken. Normaliter worden deze profielen echter gekoppeld aan hun gebruikersprofiel.

Voor niet-gebruikers van de rekening hebben de medewerkersprofielen hun eigen reeks vooraf bepaalde machtigingen. Deze medewerkers kunnen alleen inloggen op de mobiele app en alleen hun eigen kaartgegevens en transacties zien.

Elk medewerkersprofiel van gebruikers en niet-gebruikers telt mee voor je kosteloze limiet voor teamleden. Als je op een bepaald moment tijdens een van je factuurcycli die kosteloze limiet overschrijdt, zelfs als je een medewerkersprofiel blokkeert of een gebruikersprofiel sluit, wordt de extra GBP 5 voor die maand in rekening gebracht.

Gerelateerde artikelen