Waarom kan ik mij niet aanmelden bij mijn rekening via de webinterface?

Let op: Je moet een Gebruikersprofiel hebben ingesteld op de rekening om je te kunnen aanmelden via de webinterface.

Als je dit hebt gedaan, maar wel een foutmelding krijgt of een leeg scherm ziet tijdens het aanmelden bij Revolut Business-rekening op de webinterface, volg dan deze eenvoudige stappen om het probleem op te lossen:

1. Gebruik de incognitomodus of de privémodus van je browser voordat je je aanmeldt;
  2. Wis de cache van je browser en sta pop-ups toe;
  3. Probeer het met een andere browser.

Als de bovenstaande stappen het probleem niet oplossen, neem dan contact op met ons Revolut Business-ondersteuningsteam door op de tekstballon te klikken.