Kan ik mijn telefoonnummer wijzigen?

Als je je telefoonnummer hebt gewijzigd, open dan je 'persoonlijke profielpagina'. Je kunt het aan je account gekoppelde telefoonnummer wijzigen door op het penpictogram naast het telefoonnummer te klikken.

Je kunt je telefoonnummer ook wijzigen via de mobiele app. Ga naar het laatste tabblad in de mobiele Business-app (initialenpictogram), klik op een tandwielknop om instellingen te openen, een ”persoonlijk profiel” te openen en tik op je telefoonnummer om het te bewerken.

Als je je telefoonnummer niet kunt wijzigen of als je een telefoonnummer voor je teamlid wilt wijzigen, vul dan dit verzoek in en onze klantenservice helpt je verder.