Waarom moet ik elke keer als ik inlog een code invoeren?

We nemen veiligheid zeer serieus. We hebben een dubbele authenticatie voor alle inlogpogingen om je rekening veiliger te maken. We doen dit ook voor betalingen en gebruiken daarvoor een verificatiecode via sms te sturen.

Je kunt ook je ook aanmelden op je rekening via de webinterface door de aanmelding te bevestigen via onze mobiele app van Revolut Business of met de opties 'Aanmelden met Google'.

Let op: Op dit moment ondersteunen we helaas geen e-mailadressen met '.ru'-domeinen.