Hoe voorkom ik rekeningfraude?

Geef je aanmeldgegevens of wachtwoord voor de mobiele app nooit aan niemand door. Als je enige vorm van vreemd gedrag op je rekening waarneemt of bepaalde overschrijvingen niet herkent, neem dan direct contact op met ons Revolut Business-ondersteuningsteam.

Houd er rekening mee dat we zelden via sms met onze gebruikers communiceren. Als we je rekening met je moeten bespreken, informeren we je meestal per e-mail of chatondersteuning. Als je toch berichten ontvangt die verdacht lijken, stuur ze dan geen informatie en klik niet op koppelingen. Neem in plaats daarvan contact op met ons Revolut Business-ondersteuningsteam.

Bescherm jezelf tegen alle vormen van fraude.

Als je vermoedt dat je rekening is gecompromitteerd, verander dan je wachtwoord en neem contact op met het Revolut Business-ondersteuningsteam.