Hoe werkt de Slack-integratie?

Met de Slack-integratie kun je op de hoogte blijven van je bedrijfsfinanciën en direct updates ontvangen in de berichten-app, die jij en je team elke dag gebruiken. Het werkt door meldingsregels in te stellen, die je naar wens kunt aanmaken en bewerken. Je kunt dus op de hoogte worden gebracht van specifieke soorten transacties op sommige of alle accounts in het Slack-kanaal van jouw keuze.

De Slack-integratie instellen:

• Bezoek Hub
  • Open het tabblad Integraties
  • Zoek en selecteer de Slack-app
  • Klik op ‘Krijg'’ en volg de stappen die op het scherm worden weergegeven.