Hoe neem je contact op met zakelijke ondersteuning?

We helpen je graag met je vragen. Momenteel kun je alleen contact met ons opnemen via de chatondersteuning. Je kunt een chat beginnen met ons zakelijke ondersteuningsteam door de onderstaande stappen te volgen:

Aangemeld op website:

• Klik op de naam van je rekening in de linkerbovenhoek van je scherm
  • Open de sectie “Help
  • Scrol naar beneden tot je de optie “Chat” ziet
  • Klik op “Nieuwe chat starten” (chat bubble-pictogram)

Aangemeld op mobiele app:

• Open het laatste menutabblad
  • Klik op het vraagteken bovenaan je scherm
  • Scrol naar beneden tot je het gedeelte “Verzoeken” ziet
  • Selecteer “Nieuwe chat” (chat bubble-pictogram)

Kun je niet inloggen?

• Open ons inlogscherm en selecteer “Wachtwoord vergeten”
  • Klik op “Neem contact met ons op”
  • De chat verschijnt op het scherm. Volg de stappen om te beginnen met chatten.

Onthoud dat de gegevens die voor jou beschikbaar zijn, worden beperkt door de machtigingen die je van de eigenaar van de rekening of een van de beheerders van de rekening hebt gekregen.