Auditverzoeken

Je kunt de relevante documenten rechtstreeks vanuit je account met je auditor delen:

• Ga naar de pagina Instellingen door op je avatar linksboven op het scherm te klikken
  • Open de pagina “Afschriften
  • Selecteer “Auditbevestiging'”
  • Klik op “Deel overzicht'”
  • Voer het e-mailadres van je auditor in
  • We raden je aan het bestand met een wachtwoord te beschermen
  • Klik op “Delen'”

Herhaal deze stappen om je rekeningbevestiging en overzicht van saldi te verzenden. Gemakkelijk!

De audit wordt als officieel beschouwd – documenten worden automatisch verzonden vanaf ons e-mailadres en je kunt ze niet wijzigen.

Voor auditors: Raadpleeg het bedrijf wanneer je een audit aanvraagt - je hoeft geen contact op te nemen met Revolut Business Support via chat of om ons brieven te sturen.