Hoe verwijder/deactiveer ik een valutapocket?

Om je valutarekening te deactiveren:

• Ga naar je tabblad Dashboard
  • Klik op je totale saldo
  • Selecteer de valutarekening die je wilt deactiveren
  • Open het overloopvenster door op de ‘...’-knop met drie stippen te klikken
  • Selecteer 'Deactiveren'

Je kunt niet langer geld overmaken met deze rekening en de daaraan gekoppelde kaarten, maar je kunt er wel nog steeds geld op ontvangen. Je rekening kan op elk moment opnieuw worden geactiveerd.

Om je valutarekening te verwijderen:

• Zorg ervoor dat er geen geld op staat
  • Selecteer je lege valutapocket
  • Klik op de ‘...’-knop met drie stippen om het overloopmenu te openen
  • Selecteer ''Details'
  • Open het overloopvenster door op de knop met drie stippen te klikken
  • Druk op 'Sluiten''

OPMERKING: Alle toekomstige transacties met die valutarekening zullen worden afgewezen en geannuleerd. Je kunt dezelfde valutarekening niet opnieuw activeren.