Hoe kan ik een nieuwe valutarekening aanmaken?

Je kunt met je Revolut Business-rekening meerdere valuta's aanhouden en onbeperkt nieuwe valutapockets toevoegen. Voor elke nieuwe pocket worden unieke rekeninggegevens aangemaakt. Er zijn ook geen extra kosten.

Op de website:

• Ga naar je tabblad Dashboard
  • Open het overloopvenster door op de knop met drie stippen te klikken
  • Klik op de knop Nieuwe rekening toevoegen en volg de volgende stappen op het scherm

In de mobiele app:

• Open op de startpagina van de app het tabblad R
  • Tik op ‘...’ om een menu weer te geven
  • Klik op Nieuwe rekening toevoegen en ga verder met de volgende stappen