Een bankoverschrijving uitvoeren

Als je geld inlegt op je rekening, kun je het gelijk overschrijven. Om geld over te schrijven naar lokale of internationale banken:

• Ga naar Betalingen, Rekeningen of het menu Start
  • Kies de optie Verzenden bovenaan je scherm
  • Selecteer een bestaande tegenpartij uit de lijst hieronder óf klik op een plusteken om een nieuwe tegenpartij toe te voegen
  • Volg de instructies op het scherm om je overschrijving te voltooien

Zorg ervoor dat je een overschrijving doet in ondersteunde valuta en dat we overschrijvingen naar het land van de begunstigde toestaan. Klik hier voor meer informatie.

Je kunt onze Veelgestelde vragen over betalingen raadplegen als je nog vragen hebt, of contact opnemen met ons ondersteuningsteam. We staan je graag te woord.