Wat is het adres van Revolut?

De afzender kan je vragen het adres van de ontvangende instelling toe te voegen, naast jouw adres als ontvanger. Het adres van Revolut varieert afhankelijk van welke van onze entiteiten jouw zakelijke rekening ondersteunt. Zo vind je het:

• Ga naar je Dashboard
  • Klik op je Totale saldo
  • Selecteer de valutarekening waarop je geld wilt ontvangen
  • Klik op de knop met de drie stippen (...) om het overloopmenu te openen
  • Selecteer Details

In internationale overschrijvingen/SWIFT-gegevens vind je het adres van de betalingsinstelling. Je kunt het adres van Revolut kopiƫren en delen met de afzender.