Hoe kan ik geld aan mijn rekening toevoegen?

Nadat je aanvraag is geaccepteerd en je alle functies van je rekening kunt gebruiken, kun je geld op je rekening bijschrijven door middel van een bankoverschrijving. Ga daarvoor naar het menu Rekeningen in het gedeelte 'Start', klik op de roze knop Opwaarderen in het midden van het scherm om je rekeninggegevens weer te geven. Je kunt deze gegevens vervolgens gebruiken om een overschrijving te doen naar je Revolut Business-rekening vanaf een externe bankrekening.

Daarna heb je direct toegang tot al je rekeninggegevens vanuit het menu Rekeningen.