Kan ik betalingen van persoonlijke Revolut-rekeningen ontvangen?

Ja, je kunt betalingen ontvangen van persoonlijke Revolut-rekeningen net als elke andere bankoverschrijving – maar transacties tussen Revolut-rekeningen zijn kosteloos en onmiddellijk!

• Ga naar startpagina ‘R’ in de app van je persoonlijke Revolut-rekening;
  • Tik op 'Verzenden';
  • Klik op de knop ‘+Nieuw’ in de bovenhoek;
  • Selecteer ‘Een bankontvanger toevoegen’;
  • Open het tabblad ‘Business’ en vul de gegevens van de ontvanger in*.
  • Kies de gewenste valuta en voer een overschrijving uit.

*OPMERKING: Het land van de bank van de ontvanger kan verschillen van het land van het bedrijf:

1. Voor bedrijven in het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland: het land is het Verenigd Koninkrijk.
  2. Voor bedrijven in Europa: het land is Litouwen.
  3. Voor bedrijven in de VS: Verenigde Staten.