Telefonen min har blitt mistet eller stjålet

Revolut-kortet vil fremdeles fungere selv uten en smarttelefon. Du vil fortsatt kunne foreta kortbetalinger og ta ut kontanter, og til og med fylle på kontoen din via bankoverføring.

Vi anbefaler imidlertid at du laster ned Revolut-appen på den nye smarttelefonen din, angir telefonnummer og velger «Jeg har ikke mottatt en kode ennå» for å snakke med en kundeserviceagent. Vi gir deg deretter en verifiseringskode, slik at du kan logge deg på kontoen din på den nye enheten.

Ikke opprett en duplikatkonto – bare ta kontakt med oss for å verifisere den nye enheten.