Oppsetting av analysesyklus

Du kan velge kontoene som skal vises på utgiftsgrafen, og også endre syklus for selve grafen.

Som standard er analyser tilpasset en månedlig syklus, men du kan velge mellom ukentlige, månedlige og årlige alternativer. Hver valgte syklus viser totalt forbruk, detaljert forbruk per periode, gjennomsnittlig forbruk og sammenligning med forrige periode.

Hvis du vil at syklusen skal starte og slutte på en bestemt dato, kan du klikke på «Kalender»-filterikonet øverst på analysesiden, velge analysesyklus, enten ukentlig, månedlig eller årlig, og klikke på «Rediger syklus»-knappen øverst til høyre på skjermen for å endre dagen da analysesyklusen starter.