Administrer analysekategorier

Hver transaksjon i Revolut-appen er vanligvis tilordnet en kategori.

Alt av forbruk filtreres etter kategorier for utgifter, selgere du bruker penger på og land hvor du har utgifter.

Slik endrer du transaksjonskategorien:

• Trykk på transaksjonen du ønsker å redigere.
  • Bla deg ned til delen «Kategori» og klikk på den aktuelle kategorien.
  • Velg en ny kategori eller opprett en egendefinert kategori ved å trykke på (+) øverst til høyre.
  • Velg om du vil overføre lignende transaksjoner til denne nye kategorien.

I tillegg kan du tilordne en transaksjon til en bestemt kategori ved å følge disse trinnene:

1. Gå til Analyse-delen ved å klikke på ikonet øverst til høyre på Konto-hjemmesiden.

2. Bla ned til forbruksoversikten og klikk på «Se alle» hvis den ønskede kategorien ikke vises som en av de tre øverste.

3. Klikkkategorien du ønsker, eller opprett en egendefinert kategori ved å klikke på knappen «+ Legg til kategori» i den nederste delen av listen.

4. Klikk på «Legg til transaksjon» og velg transaksjonen du vil endre kategorien for.

5. Klikk på «Legg kun til denne transaksjonen» eller «Legg til alle fra denne selgeren» i tilfelle du vil endre kategorien for alle transaksjoner fra den selgeren.

Egendefinerte kategorier kan redigeres og slettes som du vil. Standard, grunnleggende kategorier som du har fra begynnelsen av, kan imidlertid ikke redigeres eller slettes.